tiistai 14. helmikuuta 2012

Harmaa pari pakkasia vastaan

Uskonhan minä, että ne värit ovat aivan sopivat tuossa virkatussa :) Kiitos ihanista kommenteista. Värikylläisyyden vastapainoksi kai sitten puikoille pääsi harmaata.

Pakkaset usuttivat kohti lankavarastoja, keskiviikoksi taas luvattiin taas liki 20 astetta pakkasta. Harmaata Tempoa oli jäljellä kolme kerää, ostin vuoden 2009 lopulla isännän "haarniskatakkia" varten. Ei olisi Tempo siinä kestänyt, kun 7-veikkakin nukkaa, vaikka "pyhätakkina" onkin vain pidetty.
Pipon malli Boutique Knits -kirjasta Sideways Grande Cloche (ravelryssä cloche, kirjassa hat). Siinä kirjassa on ihan liian monta ihanaa mallia, harmillisesti pitää jo kohta palauttaa kirjastoon. Kaulurin malli Darkside Cowl Ravelrystä. Yksi kerä (100 g = 115 m) kului Tempo-lankaa kauluriin ja toinen pipoon. Pieniä langan vaatimia muokkauksia molemmissa toteutuksissa. Kauluri on ollut valmiina jo vuoden verran, jäi bloggaamatta silloin, pääsi käyttöön vasta tänä talvena, kun uusi takki kaipasi kaveria. 

10 kommenttia:

 1. Ihana pipomalli. Tuon yhteydessä voi jo puhua hatusta. Hyvää Ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 2. Upea pipo!! Ja Hyvää Ystävänpäivää! =)

  VastaaPoista
 3. Ihana setti!
  Hyvää Ystävänpäivää myös Sinulle!

  VastaaPoista
 4. Todella kivan ja tyylikkään näköinen pipo!

  VastaaPoista
 5. Yhdyn edellisiin. En ole päähineiden ystävä, kun en tiedä minne hiukseni laittaisin, kun eivät hattuun mahdu, mutta tässä on sitä jotakin.

  VastaaPoista
 6. Ihanan lämpimän näköiset! Pipon palmikko on kiva yksityiskohta.

  VastaaPoista