Oon virkannut!




300 g liukuvärjättyä villaa, vitosen koukku ja isoäidinneliön tapaan kolmiomuotoa. Hiukan muotoilua, jotta pysyy paremmin hartioilla (pitää seuraavaan vielä vähän tarkentaa muotoiluja). Reunaan vielä simpukkavirkkuuta oman mummun opetusten mukaan. Huivi 175-senttisen valokuvaajani harteilla, keskitakakorkeus 65 cm. Tästä tuli aika kiva! 



Oli vähän turhän ärheät värivaihtelut mulle, mutta neiti valokuvaajani tykkäsi kovasti. Hiukan vilahtelee yhdet ompeluksetkin, mustaan kellohameeseen palataan vielä, kun henkselit ja koristeet ovat valmiina :)

Kommentit

  1. Tosi hyvän näköinen. Pysyy varmaan hyvin hartioilla. Muistelisin, että joskus 70-luvulla olisi myös tehty vastaavan näköisiä huiveja. Silloin oli myös iso-äidin neliötkin kova sana. Näin se menee hyvät mallit tulee aina uudestaan.

    VastaaPoista
  2. Olen samaa mieltä valokuvaajan kanssa, että väri on oikein hyvä ja kaunis on huivi muutenkin .

    VastaaPoista
  3. Kiitos, kai mun pitää uskoa, ettei oo liian ärheät värit ;) Tiitsa, kyllä näitä hyviä perusmalleja on varmasti silloin tehty. Innostuin Candlefordin postineidin Emman ja Queenien huiveista: neliöhuivi kulmittain taitettuna, essun alle etuhännät tai vyöllä kiinni. Nuukana tein vaan muotoiltua kolmiota, jotta lanka riitti isompaan huiviin. Aika tasan meni, yhden pienen kukkasen verran jäi häntää.

    VastaaPoista
  4. Ihana! Tosi kauniisti noi väritkin menee, eikä oo kyllä mitenkään liian ärhäkät mun mielestä. Kivasti väriä talven pimeyteen :)

    VastaaPoista
  5. Nätit on värit, hyvin sopii yhteen! :)

    VastaaPoista
  6. kiva malli huivissa :) värit ei oo mun mieluiset, mutta monen muun mieluiset on :))

    VastaaPoista
  7. Aivan hurmaavat värit! Malli näyttää mukavalta (sekä huivi että sen kantaja). Olet kyllä taitava.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Annis-huivi suomeksi / Annis shawlette in Finnish (design Susanna IC)

Lankaa ja vielä yhdet kulmikkaat puikot

Nypläyksiä ja kansallispukuraitaa