Ruskaa ja herkkuja SNY:ltä

Ihanaa, että kylän asiamiesposti on auki myös viikonloppuna! Ystävällinen postinhoitajamme kaivoi äsken pakettihyllystä punaisen paketin ja täytti taas kerran "varalomakkeen". Vaihdoista juteltiin pidempäänkin, hän on mukana PostCrossingissa - kuulosti kovin mielenkiintoiselta sekin.

Snyn lähettämästä punaisesta laatikosta löytyi vaikka mitä:

 • kaksi kerää Drops Delight -lankaa ruskan väreissä
 • Schoppel Wolle Filzwolle ombre Kammzug huovutusvilloja 50 g
 • Sukkaohje-kuvasto (Pirkanmaan kotityö)
 • kaksi bambuista pyöröpuikkoa, siiman tilalla ohutta letkua, koot 3,75 mm ja 8 mm
 • silmukkamerkkejä (sinisiä kukkasia ja monenvärisiä heppoja)
 • kolme isoa silmukkalepuuttajaa
 • vihreä tiskirätti bambulankaa
 • lämpimänkeltaisia tuikkukynttilöitä
 • Mate Kuuma Tanssi -hauduketta (Forsman Tea) ja kaunis pieni teepurkki
 • jugurttimansikoita
 • ihana keijukaiskortti
Ajatustenlukija on mulla SNYnä:
Noita samoja lankoja olen moneen kertaan katsellut useammassakin kaupassa, täsmälleen tätä "minunväristäni" vaihtoehtoa. Kovasti itseäni hilliten olen ne onnistunut kauppaan jättämään. Huiviksi ne nyt tuntuvat kovasti pyrkivän!
Sukkaohjekirja oli Tampereen messuilta ostettavien listalla. Pari päivää takaperin harmittelin, ettei minulla ole 3,75 mm pyöröpuikkoja, vaikka montaa muuta kokoa löytyykin. Tyttäret kehuivat jugurttimansikoita.

Teepurkki on ihan samaa sarjaa, jota olen ostanut reilu 20 vuotta sitten Helsingistä oikein teekaupasta ekana opiskelusyksynä! Kuuma tanssi tuoksuu hyvältä. Silmukkamerkeille ja silmukanlepuuttajille on aina käyttöä. Kynttiläkausi alkamassa ja nämä olivat juuri oikeanvärisiä taas nämäkin. Yhtään neulottua tiskirättiä en vanhastaan omistanutkaan.

Kiitos jälleen, SNY!

  Kommentit

  1. Kiva kuulla että paketti oli mieluinen.Varsinki langat. :D Noi silmukanlepuuttajat on ihan kivoja.Pirtsakoitaki,toisin ku nää mitä suomesta saa. :P Täällä jo seuraavaa pakettia pikkuhiljaa kasaillaan.. XD Ehkä laitan jotain pienen pientä tulee viel tässä kuussa. :) T:ystäväsi

   VastaaPoista
  2. Toinenkin yökyöpeli täällä vielä koneella ;)
   Huivimallinkin jo päätin, löytyi aivan täydellinen malli noille värivaihteluille!

   VastaaPoista
  3. Ihana muistaminen, monipuolinen kokonaisuus.

   VastaaPoista
  4. Ihanan värikäs paketti! Sopii mainiosti syksyyn. Postcrossing on tosiaan hauskaa. Koskaan ei tiedä ennalta, mistäpäin maailmaa seuraava kortti saapuu :)

   VastaaPoista
  5. No olipas sulle tupsahtanut runsas paketti :D Ihan meinasi jo pää mennä pyörälle lukiessa tota "loputonta listaa", heh. Nuo silmukanlepuuttajat kävisivät varmaan myös huiviin soljeksi :)

   VastaaPoista
  6. Tavaraa oli tosiaakin paljon, tälläkin kertaa. Ihmettelen, millaisella laskutikulla SNY pakettejaan kokoaa, itse en millään saa 15 euroa riittämään tällaisiin runsauksiin!

   Kiitos kommenteista, Vekki, anon, Tiiamaria ja Susi! Pitää tutkia huivisolkimahdollisuuksia, niitä on nyt kolmea kokoa, kiitti vinkistä, Susi!

   VastaaPoista
  7. XD En mä laskekkaan nuita.Ostan ja kerään kaikkee mikä ois kivaa ja laitan sitte pakettiin.Tylsää jotain paria juttua vaan lähettää. XP T:Sny

   VastaaPoista
  8. Hauskojahan nuo ovat olleet! Ihania ylläreitä, onnistuneita! Kiitos, SNY!

   Drops Delightia tilattu lisää, tätä uutuussävyä 13, Tapion kaupasta. Siellä on muuten postikulujen ale menossa. Nyt ootellaan vaan Lähellä-paketin saapumista ;)

   VastaaPoista

  Lähetä kommentti

  Tämän blogin suosituimmat tekstit

  Annis-huivi suomeksi / Annis shawlette in Finnish (design Susanna IC)

  Lankaa ja vielä yhdet kulmikkaat puikot

  Nypläyksiä ja kansallispukuraitaa