Musteensinistä huivilankaa?

Yhdelle ystävälle pitäisi tehdä lahjaksi juhlavampi huivi, väri olisi musteensininen tai muu tumma sininen. Kuituaatoksissa silkki-villa tai merino. Jotakin pitsillistä on tulossa, malli vielä lopullisesti päättämättä.

Ystävät rakkaat ja vieraammatkin blogikulkijat: Ehdotuksia langaksi, josta löytyisi kaunis tumma sininen sävy?

Kommentit

 1. Wetterhoffin Silvia tai Sivilla, halutusta paksuudesta riippuen. Aivan mielettömön ihanaa neulottavaakin!

  VastaaPoista
 2. Katsopas Lankatalo Tapion kaupan valikoimissa olevaa Drops Baby merino -lankaa, se on tosin 100 % merinoa. Siinä on muistaakseni tummansininen väri olemassa.

  VastaaPoista
 3. Kiitos ideoista, Tuazophia ja Susi!
  Sivilla on tuttu lanka! Samaa kuin Teetee Elegant (Wetterhoff toimittaa langan tukkuna Tekstiiliteollisuudelle). Se on ihanaa! Tein Echo Flowerin siitä syksyllä, yksinkertaisena. Dropsin Baby Merinossakin ihan mukava tumma sininen :)

  Torstaina työreissun paluureitille osuu Wetterhoffin myymälä ja perjantaina Forssan kaksi lankakauppaa tarvittaessa. Eiköhän jostain sopiva löydy. Maanantaina pitkä seminaaripäivä vastassa ;)

  VastaaPoista
 4. TT-shopissa on tällainen merinovillasilkkilanka ja muistaakseni löytyy myös t.sin. Grignasco Merinosilk 100g. Opiskelijani teki mustan ja on tosi hieno.

  VastaaPoista
 5. Tummansinistä Sivillaa ostettu Wetterhoffilta (puikkosuositus 2½-3½ mm). Sen edellisen huivin tein sittenkin ohuemmasta Silviasta/Teetee Elegantista.

  VastaaPoista
 6. Vuoroin vieraissa. Todella kauniita neuleita Sinulla! Nuo huivit varsinkin pistää kateeks ;)

  VastaaPoista
 7. Tulin kiittämään Sinua Annis-huivin suomennoksesta! Ensimmäinen valmis ja toinen puikoilla. Upeita neuleita Sinulla on täällä!

  VastaaPoista
 8. Kiitos, Mammutti :)

  On ollut vähän arkihulinaa valoisiin aikoihin, puikkoja en sentään ihan ole hylännyt. Huomenna päivätöiden jälkeen suunta pitsihuivikurssilaisia moikkaamaan, yllättäen annis-nyppyjen merkeissä ;)
  Jos vaikka ehtisi pari kuvaakin ottaa ja saisi päiviteltyäkin vähitellen.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Annis-huivi suomeksi / Annis shawlette in Finnish (design Susanna IC)

Lankaa ja vielä yhdet kulmikkaat puikot

Nypläyksiä ja kansallispukuraitaa