Sny-helmikuu ja hamsteritakkia

Eilen saapui pakettikortti, tuskin maltoin odottaa työpäivän päättymistä ja postiretkeä :)
Hopeinen kuutio odotti. Sisältä löytyi:

 • kaksi kerää ruskeaa Schachenmayr Juvelia (täyttä superwash-villaa)
 • yksi kerä turkoosia Novita Teddyä
 • Uusi neulekerho tammikuulta 1985
 • iso pussi maapähkinä-rusina-sekoitusta
 • rooibos-teetä

Kiitos, SNYni! Iloinen paketti, sateenkaariteetä en ole ennen maistanut, tämä ruskea taitaa olla juuri se sävy, jota olen hakenut yhden raitaisen seiskaveikan kaveriksi sukkaprojektiin vaikka mistä. Mallikirjassa hauskoja malleja ja hurjia olkatoppauksia :D - pari pitsikuviota jo tahtoi huiviin. Yritän säästää herkkupussin hiihtolomaan saakka ;)

**
Hamsterikuu jatkuu vielä muutaman päivän. Viime lauantain Pullmanista saakka on villatakkia syntynyt sadan gramman päivävauhtia. Puoli kiloa valko-harmaata Cosy Woolia tässä vaiheessa käytettynä, olemassa on jo taka- ja etukappaleet lantiolle saakka ja 3/4-hihat - saumattomasti. Custom knits -kirjan ohjeilla menee mukavasti. eikä ainoatakaan ommeltavaa saumaa tule tähän takkiin! Isolle ihmiselle keriä kuluu vielä hiukan ;)

Kommentit

 1. Hyvä, että paketti on saapunut perille ja sisälsi jotain kauan etsittyäkin. Mukavia iltoja uusien pitsikuvioiden ja herkkujen sekä lämpimän teen parissa.
  - Sinun SNY-

  VastaaPoista
 2. Vastavierailulla :) Hienoja juttuja olet tehnyt :) Hamsteririntamalle kuuluu sitä että kohta vasta yhdet lapaset ja villasukat valmiina. yhtäkkiä tuli jokaiselta opettajalta vino pino tehtäviä ja esseitä niin mennyt niissä suurin osa ajasta eikä ole paljoa sitten ehtinyt tehdä :/ Illalla aina telkkaria katsoessa vähän saanut edistymään jotakin :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lankaa ja vielä yhdet kulmikkaat puikot

Toiset polvarit

Ootko neulonut vasenkätisesti?