Teepannulle villapaita

Kiitos kaikille polvarikommenteista :)


Löysin alkusyksystä Tarjoustalosta edullisen 1,5 litran lasisen teepannun, jossa on irtoteelle hyvä suodatinsysteemikin. Lasinen kannu jäähtyy aika nopeasti. Villapaidalla säilyy lämpimänä useamman tunnin.
1 kerä Raggegarnia, palmikkoresoriputki, pohjassa kevyt kiristys päättelylangalla ja kaulalle pujottelin kierretyn nyörin solmittavaksi. Ei tarvitse välttämättä edes pannunalusta, resorin helma pitää kuuman lasipohjan sopivasti irti pöydästä.
Joltakin kesältä karanneet pienet orvokit juuri kukassa.

Edit: Piti tehdä omasta päästä, kun "oikeat" teepannumyssyt eivät tähän kannumalliin sopineet: nokka on ylhäällä ja kahvakin alhaalta avonainen 

Kommentit

 1. Englannissa oli paljon kirjoja joissa oli ihania teepannumyssyohjeita. Siinä olisi jo hyvä syy ostaa oikein semmoinen pullukka teepannu että voisi tehdä sitten semmoisia pussukoita sille :) Hyvin toimii tuo sinunkin suomalainen versio. Itselläni tosin sen pannupaidan pitäisi olla mieluummin viilentävä, koska en juo teetä lämpimänä vaan jäähdytän sen aina ennen juontia.

  VastaaPoista
 2. Olen katsellut juuri tuolla silmällä omaa lasista teekannuani. En vain ole keksinyt parasta mahdollista ratkaisua malliksi.
  Tuo on näppärän näköinen - varastaisikohan mallin?

  VastaaPoista
 3. Tosi näppärä idea :) Tätä voisi käyttää myös meidän mökkipannulle, joka tosin on kahvipannu. Kaikkea kivaa sinulla täällä muutenkin, yhä edelleen ihailen noita huiveja. Keväällä lähettämäsi luonnonvalkoinen lanka on jo huivina, mutta pingoittamatta. Lopputulos ei olluti ihan samanlainen kuin mitä ohjeen kuva,niin jäi vähän vaiheeseen. MinnaR

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Annis-huivi suomeksi / Annis shawlette in Finnish (design Susanna IC)

Lankaa ja vielä yhdet kulmikkaat puikot

Nypläyksiä ja kansallispukuraitaa