Soitannollista kesää

Lankoja ja puikkoja on näkynyt niin vähän tämän lomalaisen tassuissa, että jäi KYH kokonaan aloituksiakin vaille. Kaikenlaiset talkoosoitot ovat vieneet naista suunnilleen koko kesän.
Ensin 8.6. illalla Mäntsälässä Sepän Soiton Kansanmusiikkikirkossa mukana pelimanniryhmässä. Ilta jatkui upealla Sepänmäen museolla, hienolla Yöttömän yön vaelluksella, hyttysiä oli äärimmäisen runsaasti ja suuria. Harmaa revontuleni pääsi lämmittämään Markea esityksen lopuksi. 

Lauantaina 9.6. soiteltiin Loimaalla lavalauantaissa Pappisten lavalla. Upea paikka, mukavaa väkeä, leppoisa tunnelma. "Loimaan pojat" soittelivat Loimaan lehden kutsumina juhannusristeilyllä mm. Kaunis unikuva -foksin, vanhaan hottityyliin tietenkin. Tätä sorttia pitää jossain vaiheessa päästä opettelemaan :)

Parit lavatanssit kotinurkilla kesäkuun lopulla, ihan vaan tanssimassa. Kalevan ladolla pääsin ekan kerran kuulemaan hienoäänistä Anita Joensuuta. Anita tulee meidän tansseihin laulamaan yhden pätkän 28.7.2012 Vojakkalan lavalle. 
Helsingissä käytiin harmonikkaporukan kvintetillä soittamassa Merimelojien majan keskiviikkotanssit vielä kesäkuun puolella. Merimelojien majan tanssien esiintyjälista löytyy tanssi.netistä, jos pääkaupunkiseudun väkeä sattuu yhtäkkiä tanssittamaan.

Heinäkuussa oli ensin vuorossa talkooviikko Ikaalisissa Sata-Häme Soi -festivaaleilla. Blogia, videoita ja muita nettitiimin touhuja siellä. Jäi kyllä kokonaan soittamatta, mutta harmonikka oli ympäri vuorokauden elossa mukana muuten. 

Pyykkipäivä kotona, matkakumppanien vaihto, tyttäret jäivät kotiin ja isäntä lähti matkaan. Nokka oli seuraavaksi kohti Kaustista. 

Muutama esiintyminen, uusia ja vanhoja pelimannituttuja, mukavaa tunnelmaa myös Kaustisella. Nopeasti kului sekin viikko. 
Ja omat pelimannipojat pääsivät ihan viralliseen Kaustinen-kuvaankin lauantain galleriaan :D

Nyt suunnitellaan iltamatansseja Vojakkalan lavalle 28.7.2012, soittoleiri lyheni kyllä yksipäiväiseksi, mutta kotona soitellaan kovasti. 

PS. Ahkeralla soittamisella olen onnistunut hävittämään liki 6 kiloa elopainosta tämän nettihiljaisuuden aikana. Ekan kuvan kaksoisleukakin on huomattavasti pienempi ;)
PS2. Yksi kesäneulepaita on puolimatkassa, samoin yksi sukkapari.

Kommentit

 1. No kyllähän tuollainen reissurumba verottaa jo kilojakin. Pidä nyt kuitenkin huoli itsestäs, ettet liikaa rasita itseäsi.
  Mukavia soittokeikkoja siitä huolimatta ;)

  VastaaPoista
 2. No onpa siinä ollut reissua kerrakseen! Mahtavia kokemuksia kaikki!

  http://hepsi20.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa nautonnilliselta kesältä. Kyllä niitä neulomuksia taas kerkeää nitkutella syksymmällä.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Annis-huivi suomeksi / Annis shawlette in Finnish (design Susanna IC)

Lankaa ja vielä yhdet kulmikkaat puikot

Nypläyksiä ja kansallispukuraitaa