Punaisia ostoksia

Kumma juttu, monenlaista punaista on tarttunut kesän aikana matkaan. Upein löytyi Turusta Keskiaikamarkkinoilta Hopealuun kojulta:
Veriseitikillä värjättyä hirvensarvea ja laavakivihelmiä. Tätä mallia Helena teki vain kolme kappaletta ja tämä ainokainen punainen. Tykkään ihan täysillä!

Sata-Häme Soi -talkoisiin mennessä poikettiin Q-kengän myymälässä.
Näillä Arcopedico-kengillä on nyt kävelty parit festariviikot kokonaan, melkein kaikki muutkin kesän retket, enkä malttanut loman jälkeenkään näitä kotiin jättää. Värivaihtoehtoja tässä "mummokuminauhaverkkokengän" uudessa mallissa oli ainakin musta ja tummanharmaa hopearuusukuviolla. Ajokantapäät ja kaikki! Nää on oikeasti hyvät!

Ihanan palvelevasta melkein kotikylän kenkäkaupasta Riihimäen Kenkä-Ekspertiltä löytyi yksi niin mun näköinen kenkäpari, vaikka korkoa olikin hiukan normaalia enemmän, että oli ihan pakko parin viikon harkinnan jälkeen kumminkin mennä se hakemaan.
Pyöreä kärki, solmittavia nauhoja ja tietty punainen. Nahkaa, merkki Brooklyn. Kauppiaan mukaan brassilaatu on nykyisin huippua. Kuulemma toimivat hyvin myös kuorolaisen kenkinä. Kuorossa en laula ja soittohommiin on mulle ainakin vielä ihan liikaa korkeutta näissä. Maanantaina näkee, kuinka näillä selviää virkatehtävissä ;)

Piristäviä syyspäiviä!

Kommentit

 1. Ompa ihania löytöjä! Kaulakorusta tykkään toosi paaljon:)

  VastaaPoista
 2. on, ihanat on kumpikin pari niinkuin tuo kaulakorukin :) nuo korkkarit on tosi kauniit, mutta mulla tekee nilkkaan kipeää melkein jo ajatuskin noista jalassa... romu mikä romu, se mun nilkka nimittäin

  VastaaPoista
 3. Onpas ihania ostoksia! Erityisesti nuo jälkimmäiset kengät miellyttävät silmää :).

  VastaaPoista
 4. Voi mitkä taivaalliset korkokengät! Tosin minulta ei onnistuisi noilla kävely, sen verran tohelo olen korkkareiden kanssa. :P

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Annis-huivi suomeksi / Annis shawlette in Finnish (design Susanna IC)

Lankaa ja vielä yhdet kulmikkaat puikot

Nypläyksiä ja kansallispukuraitaa