Meidän äiti askartelee

Askarteluvälineistö vähän eri sorttia kuin yleensä mulla täällä, mutta kädentaitoihin tääkin osuu:
Hankin soittoarsenaalin täydennykseksi Ketron XD3 -komppi- ja rytmimodulin. Haitari kuulostaa sopivilla säädöillä nyt melkein miltä soittimelta vaan. Kitaran kielten venyttelyyn ei haitari taivu, mutta muuten aika monta onnistuu. One woman band Agatha :D

Moduli piti vain saattaa tälle vuosikymmenelle, alkujaan tässä oli korppuasema, uuden tilasin Thomannilta. Asennus oli sitten ekan hiihtolomapäivän askar.
Tästä lähdettiin, korppuasema paikallaan ja koppa kiinni.
16 ruuvia avattu, kannen alla näytti tältä
vielä 10 ruuvia auki, pois lähtivät sekä korppuasema että viereinen kiintolevy
uusi SD-USB-asema sopi paikalleen
muutama liitin oli sopimaton, oli kaivettava puukko esiin, 
1-1½ mm tasoittelut Master levelin uuden johdon liittimeen (kapeampi ja matalampi ohjaus tässä uudessa). pieni piirilevy piti irroittaa, että johdon sai vaihdetuksi, samalla tuli putsattua 9 vuoden pölyt säätimen reunamilta.
sama juttu uuden aseman virtaliittimelle
kannet kiinni, työkalut levällään, ylijäämäosat kasassa

Tunti.

Toimii!

Musiikin merkeissä alkuvuoden retkikohteina mm. Espoo, Ikaalinen, Janakkala, Loppi, Riihimäki. Soitettu, laulettu, nautittu :) 

Su 23.2. suuntana Riihimäki ja Vihreä talo. Kiskoklubilla on viime syksystä lähtien kerran kuussa kuultu huippukeikkoja mukavassa seurassa, keikan jälkeen pääsee yleisökin mukaan jammailemaan. Leppoisaan sunnuntai-iltapäivään mahtuu mukavasti soppalautanen (keitto+kahvit 7 e). Ihana koko perheen paikka!

Tänä sunnuntaina Kiskoklubilla Mielikki - ja iloisena ekstrana muskarituokio lapsille ja lapsenmieltä omaaville klo 14. Muskarituokio on kaikille ilmainen ja siitä voi suorittaa vapaaehtoisen osallistumismaksun. Konsertti (liput 7/5e) alkaa klo 15, jonka jälkeen soivat perinteiseen tapaan jamit.

Jotain sentään puikoiltakin:

Katia Darlingia, kahta liukuvärjättyä  sävyä, olisin turkoosin halunnut tuohon tehosteraitaan, mutta vihreä-keltainenkin palvelee hyvin, polveke omasta päästä, 3 mm puikot.  Kun vielä saisi silmukoitua tuubiksi....


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Annis-huivi suomeksi / Annis shawlette in Finnish (design Susanna IC)

Lankaa ja vielä yhdet kulmikkaat puikot

Nypläyksiä ja kansallispukuraitaa