Vieno, laulua, soittoa ja ihan pieni ajatusvirhe

Kädet ja pää ovat edelleen olleet enemmän musiikissa kuin puikoissa, langoissa tai kankaissa. Touhua on riittänyt, kevään edetessä jotain julkistakin syntynyt.

Espoon Pelimannien riveissä soiteltiin Pilpatusiltamien tanssit Honkamajalla Juurijuhlien yhteydessä. Perinteisessä iltamaohjelmassa hurmaisivat erityisesti Scholares Americantus barbershopilla ja mainio Trio Mallaskuu svengillä ja moniäänisyydellä, hieno oli Wasel & Weasels, kuultiin myös sahansoittoa ja Piaf-chansoneja. Oli tunnelmalliset iltamat :)

Juurijuhlat jatkuivat meidän osalta Sellosalin lämpiössä tiistaina 8.4.2014. Päivätansseissa meillä oli solistina Vieno Kekkonen. Juu juu, oikeasti SE Vieno Kekkonen! Syntyi kuulemma yleisöennätyskin. Ylätasanteelle näytti ja kuulosti tällaiselta (kaksi tanssisettiä soittolistana):


Samalle viikolle osui  Kanta-Hämeen VII kuorokatselmus Tammelassa, mukana oli 11 kuoroa. Upea lauantai talkoohommissa! Päätöskonsertti  oli hieno!Hurjalle huhtikuun soittoviikolle osui myös kaksi esiintymistä Vanajaveden Pelimannien kanssa: torstai-iltana Turengin kirjastossa oli pieni kevätkonsertti yhdessä Parolan harmonikkaryhmän kanssa, sunnuntai-ilitapäivä someni Hämeenkaaressa Hämeenlinnan kansantanssijoiden 62. tanhuillassa.

Pääsiäisen perinteisiini kuuluu kuntotanssit ja ruokapuolelle välttämättä pashaa. Maanantaina Lopen Harmonikat soittaa perinteisesti neljän tunnin tanssit Läyliäisten Seuralassa, ollaan tuntia aikaisemmassa tällä kertaa, tanssit siis klo 15-19.


Se pieni ajatusvirhe tapahtui pashan raaka-aineiden määrissä. Piti tehdä tupla-annos kuten ennenkin. Tuli vatkatuksi 2 purkkia kermaa eikä 2 dl. Löytyi kaapista muitakin aineksia nelinkertaiseen annokseen, hyvä niin. Ennen on tuo pienempi lävikkö ollut iso, toisena yksi kahvinsuodatin. Massassa tällä kertaa kilo rahkaa, 4 dl kermaa, 3 munaa, paketti rusinoita, paketti sukaattia, pussi mantelirouhetta. Ei ainakaan lopu kesken :D

Mukavaa pääsiäistä!

Kommentit

  1. Onpa soittoja kerrakseen.
    Nam, pashaa.
    Hyvää pääsiäisen aikaa ja aurinkoista kevättä!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Annis-huivi suomeksi / Annis shawlette in Finnish (design Susanna IC)

Lankaa ja vielä yhdet kulmikkaat puikot

Nypläyksiä ja kansallispukuraitaa