Pariton sukka uusiokäytössä (magic loop & sisältä purkeavat kerät)

Sukankudin pitkästä aikaa käsissä. Regia Pairfect -puuvillasekoitetta puikoilla, Tervakosken Coconutista löysin. Tykkään tehdä sukat magic loopilla, ovat sitten molemmat kesken tai valmiit, mutta ei tule toisen sukan syndroomaa.

Puuvillalangan kerin virallisenkin ohjeen mukaisesti, tein tavoilleni uskollisesti kaksi sisältä purkeavaa kerää. Puuvilla on aika liukasta näin kerittynä ja pelotti valmiiksi kerien husaantuminen, kun on matkakäsityönä mukana kuitenkin.

Sattui silmiin yksi ajelehtiva pariton sukka, joka haukkasi molemmat kerät sisälleen. Saksia en käyttänyt, joten JOS pari joskus löytyy, niin tämän sukan voi ottaa takaisin alkuperäiseen käyttöönsä.


Ja tää oli niistä Pairfect-sävyistä Berry Color 02979.

Kesäsukat siis tulossa, ihan itelle, vaikka vaaleanpunaisista yks työkaveri jo ihan jotakin muuta päätteli :)


Kommentit

 1. Hauska ja varmaan hyödyllinenkin idea. Haukoja ovat myös sanat purkeava ja husaantuminen.

  VastaaPoista
 2. Mä käytän joskus sitä pullojen päälle laitettavaa muovisukkaa langan pesänä. Jossain ulkomaankaupassa oli sellaista myynnissä monen värisenäkin ja just langan pitelyä varten. Laivalta oon ottanut muutaman kun niitä on siinä tarjolla ihan ilmaiseksi.
  Hyvää kesää Sinulle!

  VastaaPoista
 3. Olipas tänne tullut paljon asiaa, en oo vähään aikaan käynytkään sun blogissa, mutta onhan me törmäilty muuten tuon tuostakin :) Se sukututkimus on kyllä mielenkiintoinen ja onhan siinä pumaskassa läpi kahlattavaa aika tavalla :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Annis-huivi suomeksi / Annis shawlette in Finnish (design Susanna IC)

Lankaa ja vielä yhdet kulmikkaat puikot

Nypläyksiä ja kansallispukuraitaa