Jouluisia SNYltä ja pari neulomusta ystäville

Iso paketti sai olla rauhassa aattoaamuun. Sitten oli pakko kurkistaa, kun sain peruna-, lanttu- ja porkkanalaatikot uuniin.

  • Pirtin kehräämön oranssia kampalankaa kaksi 100 g vyyhtiä
  • Novita Samosta kaksi 50 g kerää (hyvin vaalea beige)
  • Schoppel Wolle Admiral Bambus 100 g vyyhti luonnonvalkoista 
  • Hurmaavat huivit -kirja
  • Novita-juhlalehti
  • silikoninen karkkivuoka
  • KoolAid-pusseja: soaring strawberry, pink lemonade ja iceblue raspberry
  • Rooibos-teetä
  • Muumi-tikkari
  • ja jouluinen kortti
Suloinen, hurmaava ja kertakaikkisen ihana tälläkin kertaa! Kiitos kiitos!
Syksyn aikana ihania SNY-paketteja minulle on lähettänyt Lode Fantastina-blogista. Iloisia yllätyksiä joka kerta!
Kun blogisi  nimeä kortista tavailimme, kertoi vanhempi tytär seurailleensa blogiasi jo pidemmän aikaa ihan muuten vaan :)

Jotain jouluntaikaa oli varmaan ilmassa: aatonaaton puolella kinkuntarkastukselta petiin palatessa mietin, että olisi kiva kokeilla jotain villa-bambusekoitelankaa - ja paketista löytyi Schoppel Wollen lankaa, jossa 75% karitsanvillaa ja 25% bambua. Joku joulutaika ihan selvästi :D

Omat SNY-pakettini olen lähettänyt Phedralle, kuvia ja tarinoita niistä löytyy Phedran kortit -blogista. Yksi SNY-"paketti" huiviohjeen suomennoksen muodossa tulee tänne ihan pian. Julkaisukäytännöstä ja linkityksistä on sovittu Susanna IC:n kanssa. Vähän jännittää ;)

**
Joulupukin konttiin pääsi uusia töitä yhdet sukat ja yhdet kintaat. 

Sukat olivat taas näitä palmikkoisia perussukkia. Nämä tein ystävälleni Mellulle, jota kuulemma kaikki villat kutittavat. Testailtiin mallitilkun kanssa Regia Merino Extra Twist Coloria (75% merinovillaa, 25% polyamidia, 50 g = 210 m, puikkosuositus 2-3 mm), eikä kutittanut, kun ilman vyötettä kerän katsottavaksi vein ;). Langan sävyn nimi oli Jazz, syksyisen sävyinen (kuvassa vähän outo muunnelma). Sukat tein kaksinkertaisesta langasta 3,75 mm puikoilla. Muutama metri kolmattakin kerää meni. Luistava ja juokseva lanka puikoilla, ei paremmasta väliä tekijän kannalta.

Kintaat tein ystävälleni Vieno Suvituulelle. Hän ihaili lyhdekintaiden koeversiota ja tuumasi, että sopisivat hänellekin hyvin. Vaaleanvihreää Pirtin kampalankaa kolminkertaisena ja taas ne 3,75 mm puikot. Vähän lyhdettä muistuttava palmikkomuunnelma Kauneimmat neulemallit -kirjasta.

Kommentit

  1. Kivan malliset lapaset. Lyhteen kuva ja sopii hyvin koristeeksi :)

    VastaaPoista
  2. Hihih!Kiva kuulla et nyt osu kunnolla nappiin. :D Ite tykkään todella paljon tuosta "koolaamisesta" ni ajattelin hurauttaa myös sut siihen. :P Ja eräältä neuletapaamiselta toi villa-bambulanka sitten tarttuikin mukaan. :) Sua oli kiva yllättää,vaikka noi langat paljolti olikin huivilankoja,niin toivottavasti ei ainakaan pahasti haittaa. :D
    Ja kiva kuulla että blogini ei perheessänne ihan uusi tuttavuus olekkaan. :) Vaikka sillon kun sen perustin,ajatuksena oli enempi leipomuksia sinne laitella,niin eipä tuota leivontaa enää niin paljon tuu harrastettua(ku ei oo syöjiä) joten se on sitten enempikin käsityöblogi.Mutta eipä tuo haittaa..
    Kauniit sukat ja lapaset oot tehnyt.Nätin näköinen tuo lyhde.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Annis-huivi suomeksi / Annis shawlette in Finnish (design Susanna IC)

Lankaa ja vielä yhdet kulmikkaat puikot

Nypläyksiä ja kansallispukuraitaa