SNYltä eka joulupaketti

Muhkea joulupukki pehmokuoren pinnalla odotteli kotona pöydällä tänään. Lähettäjätietojen viimeisellä rivillä luki, että saa avata.
 • Kauneimmat käsityöt marras-joulukuu 2010
 • huopainen joulusydän kuuseen
 • joulutikkari ja kortti
Lehdestä taitaa vielä ennen joulua toteutukseen päästä ainakin nuoremman neidin ihailemat huovutetut ballerinatossut, mahdollisesti myös paksusta langasta virkattu poncho, vaikkei virkkuu mun ykkösjuttuni olekaan.

Vieressä oli myös pakettikortti, jolla saa noutaa sen ison paketin, jonka saa avata aikaisintaan aattoaamuna. Kotiin taidan noutaa jo huomenna, että mahtuu toistenkin joulupostit asiamiespostin hyllyyn :D

Kiitos SNY! Taas oli ihana paketti!

Kommentit

 1. Hih,mulle kans tuli tuo sama lehti tänään,omalta ystävältäni. :) Kiva että tää pikku puketti oli mieluinen.Ja toivottavasti isompi on kans sitten mieluinen.Joulun kunniaksi tällänen reilu paketti. :) Harmi vain että en kerinny tekemään mitään itse. :( Ois ollut kiva yllättää myös jollain itse tehdyllä.Ehkä siksi sitten lähetin tälläsia isompia paketteja,vähän niinku anteeksi pyyntönä. :) T:Sny

  VastaaPoista
 2. Hurjan iso se isompi ainakin on! Kävin noutamassa samalla, kun laitoin joulukuun pakettini omalle SNYlle matkaan. Samaa vikaa on ollut tämänkin SNY-lähettäjän touhuissa, ei syytä anteeksipyyntöihin yhtään :)
  Vielä on iso paketti yhtenä kappaleena, odottelee kodinhoitohuoneen hyllyssä joulukuusen saapumista ;)

  VastaaPoista
 3. Meillä ei tänä jouluna kuusta tulekkaan.Pieni kämppä ja paljon kamaa,niin ei ikävä kyllä mahdu. :( Mutta toivottavasti ens jouluun mennessä on jo okt löytyny ja sinne jo päästy muuttamaan. :) Haluu jo oman talon jossa rellestää. :P Eli haluun tilaa ympärilleni ja oman rauhan,ettei tarvi koko ajan miettiä naapureita. :)
  Isommassa paketissa on hiukka kaikenlaista.. :D

  VastaaPoista
 4. Kiitos koko syksyn ihanista lähetyksistä! Voi olla että koitankin neuloa huivia langasta jonaka sain...tosin ainut huivi jonka olen neulonut on baktus mutta jospa löydän jonkun helpon ohjeen alkuun :)

  VastaaPoista
 5. Sattuisitkohan tietämään mistä voisin löytää Annis huivin ohjeen Suomeksi? Se näyttäisi tarpeeksi yksikertaiselta mitä voisin uskaltautua kokeilemaan...Koitin selailla netistä mutta löysin vain englanniksi ja se menee jo liian vaikeaksi seurata ;)

  VastaaPoista
 6. Pieniä paljastuksia pitää näin viime tingassa antaa. :D Kiva kuulla että olet paketeista tykännyt,myös tästä viimeisimmästä. :) On kyllä hiukan surullista,että kierros jo nytten päätty. :( Mutta varmasti tulen täällä blogissasi aina välillä pyörähtää. :)
  Hyvää ja rauhallista Joulua sinulle ja läheisillesi!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Annis-huivi suomeksi / Annis shawlette in Finnish (design Susanna IC)

Lankaa ja vielä yhdet kulmikkaat puikot

Nypläyksiä ja kansallispukuraitaa