Matkalla jossain Suomessa

Torstaiaamuna aika varhain lähdin kotoa junalle, kahden junamatkan jälkeen odottelin bussia lähellä tuota ihanaa mainosta.
Toinen kuva on ihanasta käsityöliikkeestä, jossa odotellessa poikkesin. Avaavat verkkokaupan syyskuun alusss, kotisivut on jo.
Kolmannen kuvan otin bussimatkan jälkeen hotellin ikkunasta, 500 km kotoa...
Tunnistatteko paikkoja?Kommentit

 1. Juu tunnistan, sehän on vanha kotikaupunkini Kokkola!

  VastaaPoista
 2. Sanoisinpa, että tuo hotellin ikkuna sijaitsee Kalajoen hiekkasärkillä ja on otettu Hotelli Rantakallan toisesta kerroksesta.

  VastaaPoista
 3. Huipputäsmällisiä tunnistuksia :)
  Kolmas kuva on Käsityöliike Katariinasta, joka avaa myös nettikaupan syyskuussa. Sieltä bongasin toisenvärisen setin KnitPro Natural, joiden tuotemerkkinä on Prym ja maahantuoja Coats Opti. Setissä saman verran (8) puikkoja 4-10 mm väliltä ja samanmittaiset kaapelit kuin omassa KnitPro Deluxissakin (puikkoja 3½-8 mm).

  VastaaPoista
 4. Jep, eka kuva on Kokkolassa :D ihan pienestä tytöstä saakka kuvaa katsellut ja ihastellut :) Nykyisin vaan asustelen kauempana... muut paikat myös rannikolla! Ihanaa alkavaa syksyä sinne ja iloisia käsityöhetkiä :)

  VastaaPoista
 5. Ihana vanha mainos! Voi että :) Ennen vanhaan tuollaisia oli paljonkin, sääli kun niitä näkee enää harvoin, kiitos tästä kuvasta. Vai että Kokkolasta, äitini on asunut siellä joskus lapsena, reppana joutui "kiertolaiseksi" kun evakkoon lähti Viipurista. Tuo toisen postauksen huivi on tosi kaunis :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Annis-huivi suomeksi / Annis shawlette in Finnish (design Susanna IC)

Lankaa ja vielä yhdet kulmikkaat puikot

Nypläyksiä ja kansallispukuraitaa