On ollut muuta näpelöitsemistä...

Kovin on ollut touhua muualla ja hiljaista täällä. Langat ja lankatyökalutkin ovat saaneet viettää keväthorrosta omissa koloissaan. Töissäkin hiukan tavallista tiiviimpää ja kaikki viikonloput kulttuurintäyteisiä: 15.4. Kanta-Hämeen kuorokatselmusta katselin ja kuuntelin tuomariston sihteerinä (10 kuoron palautteet lopulta puhtaaksikirjoitettuna, 10 sivua  tekstiä täys), 21.4. paikallisen puhallinorkesterin iltamatansseissa oltiin kerrankin vain yleisönä, sitten  28.4. kisailtiin Suomen mestaruudesta ja meidän porukka sai kotiintuomisiksi pronssipokaalin, 5.5. talkoilin pelimanniyhtyeiden SM-kisoissa. Olipa siellä välissä vielä yksi tanssikeikka, tyttären opiskelukämpän muutto ja kalusteiden hankintaa, 3-päiväinen konferenssi Aulangolla, tutkimuspäivä Turun maakunta-arkistossa ja jonkin verran ay-aktiivisuuttakin. Eilinen meni Suomen harmonikkaliiton kevätvaltuustossa Ikaalisissa.

Toukokuun 6. päivänä vietettiin maailman harmonikan päivää. Soittokaveri vinkkasi, että netistä tulee suoraa harmonikkalähetystä kokonaisen vuorokauden verran. Suomi oli hienosti edustettuna CIA:n pääsihteerin Kimmo Mattilan asiantuntevalla puheenvuorolla. Ranskalaiset tapahtumajärjestäjät olivat valinneet musiikkinäytteet, kun ihmeteltiin, eikö kotimaasta olisi soittajia löytynyt.


Watch live streaming video from deschampschannel at livestream.com
Suomen osuus löytyy tästä 6.-7. tunnin osuudesta, alkaa 40:32 (varsinainen sisältö 41:00) ja kestää n. 50 minuuttia!

Aamulla Mobiilikesäkouluun Mustialaan pariksi päiväksi räpläämään kaikenlaisia mukana kulkevia päätelaitteita, kehittelemään käyttöideoita omaan työhön. Päästään mm. heittelemään vihaisia lintuja ja kännyköitä, jos ohjelmasta oikein ymmärsin. Ja Iso piippu on kuulemma auki puoleen yöhön ;)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Annis-huivi suomeksi / Annis shawlette in Finnish (design Susanna IC)

Lankaa ja vielä yhdet kulmikkaat puikot

Nypläyksiä ja kansallispukuraitaa