Kohti kesäyön hullutusta

Kesäloma koittaa viikon päästä, silloin on hyvä aika yrittää herätellä horroksesta sekä käsityötouhuja että tätä blogia. Kesäyön hullutus alkaa juuri sopivasti :D

Olen ollut kahtena kesänä mukana Kesäyön hullutuksissa (KYH) ja tykkännyt kovasti! Ensimmäisellä kerralla 2010  sain kaikki isommat työt valmiiksi mutta jokunen barbie-kokoinen vaate jäi kesken, ovat kesken edelleen. Viime vuonna onnistuin ottamaan tarpeeksi innostavia töitä puikoille. Viime vuoden KYH-satoa oli myös ohjekuvasarja sisältä purkeavaan kerään, tytär testaili ihkauutta kameraansa samalla.

Yksi iso kyhäily tulee olemaan pellavapaita itselle, pienistä töistä löytyy luultavasti asustekoristeita tai koruja, ehkä pieni koukuttu laukku,mahdollisesti sukkiakin. Tuo iso työsuunnitelmani on sen verran iso ja lanka todennäköisesti ohuehkoa, että yritän muistaa innoissani pitää ne pienemmät riittävän pieninä.

Kommentit

  1. SAmoin, hulluttelussa mukana ekkaa kertaa. Saa nähä oonko valinnu liian isoja töitä liian monta... tuntuu että jää vaan kasa keskeneräsiä ku kyh päättyy.

    VastaaPoista
  2. Sukkasarjaan minäkin jälleen ilmoittauduin. Sukkasarjassa on hyvä olla, kun tietää, mitä pitäisi tulla, kun vaan osaa päättää, millä mallilla aloittaa kunakin päivänä. Uusia kokeilemattomia sukkaohjeitahan on parin KYH-tempauksen verran jemmassa.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Annis-huivi suomeksi / Annis shawlette in Finnish (design Susanna IC)

Lankaa ja vielä yhdet kulmikkaat puikot

Nypläyksiä ja kansallispukuraitaa