Värisarja jatkuu oranssillaLöysin vuosien etsinnän jälkeen oranssit kengät. Supikkaat. Huopaiset. Aivan superhyvät! Töysän kenkätehtaan tekemät, perinteisellä supikkaan lestillä, myynnissä vain Tuuliviirissä Lappeenrannassa. Onneksi heillä on verkkokauppa ja tilaus hoitui sitä kautta, vajaassa vuorokaudessa saapuivat kyläpostiin :)
Sävy vain noissa niin ärheä oranssi, että vaikka vaatekaapista oranssia ja terrakottaa hyvin löytyykin, ei näiden kaveriksi sopivaa sävyä ollut lähellekään missään. Joku vanha mohairsekoite oli jemmassa. 75 grammaa 5 mm puikoilla taipui Wisp-huiviksi Knittyn ohjeella. Kolme ekstramallikertaa, niin riittää isollekin ihmiselle inhimillisesti ympäri saakka. 
Ihanat ruusunapit (siis mun neuleissani ei ikinä oo mitään kukkasia, saati sitten ruusuja) löysin Tervakosken Coconutista. Kiinnitysavuksi piti ottaa millinen virkkuukoukku, mikään normineula ei mahtunut napinreiän läpi. Hyvin onnistui niinkin.
Kommentit

 1. Tosi hienot popot, eikä huivissakaan mitään vikaa ole. Napitkin on aivan ihanat!

  VastaaPoista
 2. Ihanat! Kertakaikkiset hienoimmat kengät mitä oon nähny, huh huh. Tai noh, onhan mulla turkoosit jatzarit, jotka on hienot mutt . . (nekin on Töysästä).
  Lokoisaa loppuvuotta ja hyvää uutta vuotta.

  VastaaPoista
 3. Ihan sairaan ihanat nuo uudet kenkäsi, mutta vaativat tosiaan muulta vaatetukselta paljon. Ainakin, jos hamosta käyttää. Voisin kuvitella käyttäväni tuollaisia. Ja että ovat kotimaiset, niin arvo sinänsä. Lähdenpä katsoo mitä nuo maksaisivat...

  VastaaPoista
 4. Upeat kengät, näyttävät vielä mukaviltakin jalassa. Huivinkin väri on hieno, piristää talven pimeyden keskellä.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Annis-huivi suomeksi / Annis shawlette in Finnish (design Susanna IC)

Lankaa ja vielä yhdet kulmikkaat puikot

Nypläyksiä ja kansallispukuraitaa