VihreääTämä vihreä pari valmistui ensilumien aikaan lokakuun lopulla. Mallina ihana Ken söi kesävoin, Ilona Korhosen ja Jenni Östermanin Neulekirjasta. Tyttärelle, kokoa 42-43, lanka: Regia Extra Merino Twist 72 g, puikot 3 mm KnitPro Cubics. Aloitin nämä jo elokuun lopulla ennen Sukkasatoa, jossa en saanut valmiiksi ainuttakaan oikea-aikaista paria. Langan ostin Tervakosken Coconutista, samoin kulmikkaat puikot.

Toinen vihreä on tällä kertaa kirja, Autoilijan tiekartta 85 vuotta. Kirjassa on samat kartta-aukeamat vuosilta 1927 ja 2012. Aika mainio opus, ainakin historiainnokkaalle ja koti-Suomea kiertelevälle :) Kirjapörssistä löytyi, muut tarjolla olleet historiakartat olin jo aiemmin hankkinut.
Lokakuun postauksen ihanasta tummanpunaisesta villa-pellavasekoitteesta sain jo huivin aikaiseksi, Pelimannin pitsihuivi syntyi. Yritetään saada kuvatuksikin.

Kommentit

 1. Ehdinkin jo ihmetellä, että mihis pelimanni on kadonnut=DD.
  Todella kauniit nuo sukat.Tykkään tuosta vihreän sävystä. Ei taitaisi enää tuon tiekartan avulla perille löytää,áinakaan kovin helposti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinnepä sinne, pelimannijuttuihin aika tiiviisti, pientä kalustotäydennystäkin, niistäkin varmaan joku postaus tuonnempana. On puikot ja langat olleet niin sivuosassa, ettei ole täälläkään juuri esiteltävää. Tuo karttakirja on siitä hauska, että siinä on samat paikat leveinä aukeamina peräkkäin sekä vuodelta 1927 että 2012. Niillä uudemmilla löytää hyvinkin :)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Annis-huivi suomeksi / Annis shawlette in Finnish (design Susanna IC)

Lankaa ja vielä yhdet kulmikkaat puikot

Nypläyksiä ja kansallispukuraitaa