Pitsiä ja radioaikaa

Pitsinen huivi valmistui joskus aikoja sitten, löysin nyt syyslomalla ja pingotin. Fame Trend Paljettia tässä on 59 grammaa, puikot luultavasti 3½ mm. Langan ostin Kotiteollisuusliike Sukkulasta Riihimäeltä viime syksynä ja mallikin oli muistaakseni sieltä. Epäsymmetrinen on huivi, ensin sileää oikeaa, toisesta reunasta poimittiin silmukat avoreunan jatkoksi ja pitsi tehtiin viimeiseksi. Tunnistaako joku mallin?

Tähän lauantaihin heräilin tavalliseen tapaan rauhassa, YLE Radio Suomi auki, Suomi soi, toimittajana Josper Knutas. Yhtäkkiä kuului kummia. Siirryttiin Hämeenlinnasta naapuripitäjään, hetken kuluttua mainittiin jo oma nimikin ja sitten soi meidän uudelta levyltä Muistojeni laulu! YLE Areenalta ohjelma on kuunneltavissa 25.11.2013 saakka, meidän biisin juonto alkaa kohdasta 13:14

Osui hyvään saumaan tämä radioaika. Pari viikkoa sitten ilmestyi Suomen Harmonikkaliiton jäsenlehti. Toiminnanjohtaja Kimmo Mattila esitteli ja arvioi uusia äänitteitä. Oli ilmeisesti pitänyt kuulemastaan :)

Viikon päästä päästään soittamaan ihan oikeasti levyn taustabändin kanssa Hollolassa. Ikivihreät suosikit - Erkki Friman 45 soivaa vuotta -konsertin solistivieraina Kauko Simonen, Eila Pienimäki, Eki Jantunen ja me. Hieno konsertti tulossa!

Syyskauden keikkakalenterissa on vielä itsenäisyyspäiväkonsertti Hausjärvellä ja tapanintanssit Orimattilan Kehräämöllä. Pientä vilinää satunnaisella pelimannilla :)

Kommentit

  1. No tuohan on se vintturahuivi, joka oli Modassa 4/2011 ja tunnetaan Ravelryssa nimellä LazyKaty. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Drucilla! Heti muistin ja tunnistin, kun nimen kerroit :)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Annis-huivi suomeksi / Annis shawlette in Finnish (design Susanna IC)

Lankaa ja vielä yhdet kulmikkaat puikot

Nypläyksiä ja kansallispukuraitaa