Hulluttelemaan + Miamia

Lankaa mutkalle -blogista bongasin ihanien käsitöiden lisäksi uuden hulluttelun: HHV - hullu huivivuosi. Perustaja Mammutti aikoo tehdä huivin viikossa, Inkeri huivin kuussa, sama tavoite minullakin.

Hamsterikuun jälkeen on 4½ mm KnitPro-pyöröllä Novita Miamia luonnonvalkoisena, tulossa tyttärelle kuoroasusteeksi palaponchoa.

Kuoroväki oli langan ja mallin valinnut, minulle lankesi vain tekemistä. Kummallista lankaa: välillä lanka tuntuu tullessaan pyöreältä, hyvin usein litteältä. Kierre tuntuu puuttuvan. (klikkaa isommaksi)

Laitoin Novitalle reklamaatiopostia, ei voi olla langan oikea ominaisuus näin. Wetterhoffilta ostin tammikuussa kierrevikaisena tarjouskoriin joutunutta Sivillaa, enkä siitä löysäkierteisyyttä havainnut kuin ihan muutamassa kohdassa.

Saa nähdä, tuleeko Novitalta vastausta ja milloin.

Kommentit

 1. Toivottavasti vastaavat sinulle.
  Liukasta laskiaista.

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti vastaavat Novitalta. Oma kokemukseni muutaman vuoden takaa on ihan positiivinen: tein reklamaation Bambu-langan viallisista kohdista. Lähetin kuvat langasta sähköpostilla. Pahoittelut ja korvaus tuli ripeästi. Joo huiveja oon ajatellut tehdä tusinan tänä vuonna Tiedä sitten, kuka niitä käyttää.

  VastaaPoista
 3. Uskomattoman nopea on Novitan laadunvalvonta: vastaus eiliseeni oli saapunut jo tänään klo 7.34! Pahoittelevat ja lupaavat korvaukseksi perinteiset pari kerää lankaa.

  VastaaPoista
 4. Oho!Harvinaista että tulee nopeesti vastaus.Itse laitoin yli kuukaus sitte palautetta ja kysymystä niille,mutta vieläkään ei oo mitään kuulunu...

  VastaaPoista
 5. Edellisen reklamaation kanssa meni pari viikkoa (18.1.10-2.2.10), kun laitoin postin Novitan info-osoitteeseen. Nyt kirjoitin suoraan osoitteella laadunvalvonta@novita.fi

  VastaaPoista
 6. Olipa ihmeellisen nopeaa toimintaa Novitalta. Minä valitin muiden mukana repaleisista lehdistä ja sen jälkeen tuli välitön parannus ja lehdet saapuvat ehjinä.

  VastaaPoista
 7. Tervettuloa HHV-hullutteluun mukaan! Ja blogissani on muuten sinulle tunnustus :)

  VastaaPoista
 8. Novitalta saapui tänään iso kirje, jossa lohtulankatoiveenikin oli täytetty! 2 kerää turkoosia TicoTicoa odottelee nyt neulojaansa. Alle kolme vuorokautta reklamaatiosta, aika hyvin!

  Kiitos, Maikki! Ja just huomasin, että tammikuisen Loden antaman tunnustuksenkin teksti on vielä tuolla luonnosten puolella. Sorry, Lode!

  VastaaPoista
 9. Kiva, että vastaus tuli nopeasti ja sait lohtuakin.

  En pessyt Raggegarn-peittoa ennen pohjoiseen lähettämistä. Ajattelin, ettei niin haittaa tuo karheus vaatteitten läpi.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Annis-huivi suomeksi / Annis shawlette in Finnish (design Susanna IC)

Lankaa ja vielä yhdet kulmikkaat puikot

Nypläyksiä ja kansallispukuraitaa