SNY maaliskuu 2011

Pakettikortti odotti postilaatikossa, juuri ja juuri ehdin kyläpostiin ennen sulkemisaikaa. Paketin päällä luki Zumba-fitness, hmm.... Ihania löytyi sisältä taas:

  • Ostin kotiteollisuusliike Sukkulasta teetee-lankapäiviltä tätä samaa EcoUllia, täsmälleen samaa sävyä. Jokin suuri kansanomainen huivi luultavasti tulossa, nyt voin tehdä vielä vähän suuremman :D Ajatustenlukija on mun SNY :)
  • Samassa myymälässä oli Kid-Mohairista tulossa haarukkapitsinen kolmiohuivi, Rose voisi toimia siinä, vaikka onkin hiukan paksumpaa. Valkoista Rosea ei ollutkaan yhtään varastossa.
  • Lyhyt bambuinen 4 mm pyörö. Näin lyhyttä mulla ei ollutkaan. Ostin toisen lähilankaliikkeeni lankapäivästä samanpituiset ja -kokoiset lyhyet puikonpäät KnitPro-sarjaan, jos vaikka pipoja ryhtyisi, mutta näin lyhyttä minulla ei ollut. siis pituus 40 cm.
  • Pirteä pinssi: Knitting is knotty
  • kaksi kevään 1985 Uutta neulekerhoa. Ihanaa nostalgiaa: "Lankatiedustelut Valvilla oy Hyvinkää" - tätini oli siellä noihin aikoihin vielä töissä

Paljon paljon taas kiitoksia, rakas SNY!

Kommentit

  1. Hyvä että paketti miellytti!!! Arvasin, että jätekatoksen syövereistä pelastetun kierrätyslaatikon zumba-viesti saa vähintään hymyn huulille. Uutta pakettia täällä jo kovasti rakennellaan... ;)
    - Sinun Sny-

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lankaa ja vielä yhdet kulmikkaat puikot

Toiset polvarit

Ootko neulonut vasenkätisesti?