Lämmintä tunnelmaa ;)

Kesälomaviikkoa ollaan viettämässä Ikaalisissa Sata-Häme Soi -festivaaleilla. Koko viikko on tarkoitus täällä viihtyä. Ihana ilma, vanhoja ja uusia tuttuja, leppoisan kesäistä ohjelmaa, tiukkaa kisatunnelmaa, idyllinen festivaalipuisto, komea Oma Tupa.

Eilen oltiin kuuntelemassa Finlandersia ja Kuunkuiskaajia. YouTubeen on päätynyt jo konserttitallenteita Sata-Häme Sou -kanavalle. Kuulemma on lisääkin tulossa. Nämä taitavat olla ensimmäiset Finkkujen livetallenteet siellä. Ihanaa, hulvatonta, nautittavaa!

 

 Tänään on käyty puistoavajaisissa, harmonikkamessuilla, hanuripubissa, ... Ikaalinen-salin suora lähetys alkoi äsken, Hopeinen Harmonikka kiivaasti menossa, minä istun yläparven takakulmalla naputtelemassa talkoolaispassi kaulassa. Saa kadehtia ihan rauhassa :) 

 Tunnelmia voi käydä seuraamassa Sata-Häme Soi -blogissa, joka päivittyy melkoisen tiiviisti. Myös Facebook-ryhmässä tapahtuu, kannattaa käydä tykkäämässä sielläkin!

Kommentit

 1. Reps! Toi Finkkujen kodin kynttilät - esitys on kyllä vertaansa vailla!!! Näkivätkö silmäni oikein, että Lassella meinas pettää pokka kesken esityksen?

  Suosittelen hakeutumaan joulun alla Finkkujen ja Seitsemän seinähullun joulukonserttiin.

  VastaaPoista
 2. Koko viikko kuultiin Ikaalisissa vain huippujuttuja! Sata-Häme Soi -juhlien blogissa ja YouTube-kanavalla enemmän tunnelmia :)

  Kotiuduttiin äsken ja pöydällä odotti TOUKOKUUN SNY-paketin pakettikortti, kotipostissamme leimattu 28.6.2011. Maanantaina suunta postiin, kun on ensin nukuttu riittävästi

  VastaaPoista
 3. Hieno homma, että sinunkin osalta Sny-kierros vihdoinkin päättyy! Ihan varmasti kaikki langat, jotka lähetit päätyvät johonkin työhön :) MinnaR

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Annis-huivi suomeksi / Annis shawlette in Finnish (design Susanna IC)

Lankaa ja vielä yhdet kulmikkaat puikot

Nypläyksiä ja kansallispukuraitaa