Toukokuun loppupuoli

meni tavallista tiiviimmässä tahdissa, kun sinnikäs kevätflunssa sotki aikatauluja parilla viikolla.

Nuoremman tyttären valmistumista media-assistentiksi juhlittiin poutaisena päivänä 28.5. suvun ja ystävien joukolla. Hänellä lukio-opinnot jatkuvat vielä ensi talvena, kaksoistutkinto tulossa, kun ehtii.

Työtöiden loppuruuhkasta enää yksi isompi rutistus jäljellä ja tämän viikon jälkeen lomalle :)

Neulerintamalla suhteellisen hiljaista. KYHiä olen aloitellut, taidan tehdä niistä omat viikkopostaukset tällä kertaa. Toukokuun SNY-pakettia oottelen edelleen, kaipa se joskus saapuu. Illalla on tarkoitus poiketa Café Cattiin neuletapaamiseen.

Ai niin, yhden uuden taidon olen oppinut: kerimään käsin sisältä/keskeltä purkeavan kerän :)

Kommentit

 1. Onko tuolle kerintätavalle joku ohje olemassa?? Nimim. Neulon kerät sisältä, mutten osaa keriä niin(käsin!)

  VastaaPoista
 2. Hei,
  SNY paketti on lähtenyt tänään matkaan. Ensin olin ulkomailla ja unohdin ennen reissuani sen postittaa. Ja nyt olen ollut niin järjettömän kiireinen, että unohdin pakettIsi kangaskassin pohjalle työpaikkani naulakkoon (uskoin, että sen olen lähettänyt - muisti teki siis tepposet). OLEN SYVÄSTI PAHOILLANI JA ONNEKSI KORJASIN VAHINGON TÄNÄÄN. Huomenna lähtee matkaan vielä pieni hyvitys...
  ANTEEKSI!

  -sny-

  VastaaPoista
 3. Enpäs ole koskaan kuullutkaan että itsekin voisi keriä tuommoisen sisältä neulottavan kerän. Se olisi ihan näppärää kun nuo pallot tahtovat kuljeskella muuten pitkin lattioita. Itse olen tosin ratkaissut ongelman laittamalla kerät leivontakulhoon jossa on semmoinen reiällinen kansi :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lankaa ja vielä yhdet kulmikkaat puikot

Toiset polvarit

Ootko neulonut vasenkätisesti?