Loput KYHäily-aloitukset, SNY ja kuume...

Juhannusta on vietetty vaihtelevassa säässä, nyt paistaa aurinko ja on 17 astetta lämmintä, aattona oli pilvipoutaa, sadetta, paistetta ja hyttysiä tasaisesti :) Aattotanssit pyörähdeltiin Vojakkalan lavalla. Saa nähdä, innostutaanko vielä useampiin tansseihin viikonlopun aikana. Mukavan matkan päässä on ainakin neljät tanssit tänään ja sunnuntaillekin löytyisi Kolmilammilta Eija Kantola & Omegaa ja Martti Metsäkedon yhtyettä.

Kesäyön hullutuksen loput aloitukset

  1. ei väärää puolta -kirjanmerkki, vironvillaa (annis-jämiä)
  2. korvakorut, pinkki virkkuulanka
  3. Ihaa-avainperä, vironvilloja - tässä on korvaongelma, vironvillani ovat eripaksuisia, ehkä pinkki-babylanka ratkaisee tämän
  4. Tricornu-neulatyyny, oranssi Novita Bambu
  5. vauvan tossut, valko-pinkki Gjestal Nagano + Trysil Garn Ida
  6. vauvan tossut, valko-sininen Gjestal Nagano + Trysil Garn Baby
  7. vauvan tossut, valko-keltainen Gjestal Nagano + Gjestal Silja
  8. vauvan tossut, musta-valkoinen Gjestal Nagano + Gjestal Nagano
  9. vauvan kypärämyssy, pinkki Trysil Garn Ida - ystäväperheessä lasketut hetket juuri käsillä, saa nähdä osuiko väri oikein. On noita tossuvaihtoehtoja kuitenkin riittävästi tulossa ;)
  10. patalappu, 7 veljestä (pakko tehdä kaksinkertaiseksi sormia säästämään, ehkä 4 mm on liian iso koukku)
Aina vain odottelen toukokuun SNY-pakettiani, ystävällinen Itella tuottaa lisäjännitystä. Juuri huomasin, että en ole kertonut, kenelle paketteja lähettelin. MinnaR:lle lähettelin paketteja, joku lanka jo pääsi puikoille saakka. Vielä en tiedä, kuka minulle paketteja lähetteli. Saa nähdä, ehtiikö perille ennen syksyn SNY-kierroksen alkua...

Iski torstaina kuume, ihan kauheana ja yhtäkkiä. Ei fyysinen eikä autokuume, vaan soittimenvaihtokuume. Piti vain katsella uutta reppua nykyiselle, mutta... Samanlaisella 26-vuotiaalla maestrolla näkyi olevan ihan ok hinta vielä, itse asiassa melkein noussut käytössä vuosien mittaan ja tarjolla on kohtuuhintaista casottoa sekä valkoisena että mustana. Ans kattoo, kuinka muijan käy, kun koko tuleva viikko vietetään Sata-Häme Soi -juhlilla ja ylimääräisten ylitöiden korvauksiakin ropsahtaa tilille... Vähän samaa kuin lankaseireenien kutsut, tosin pidempiaikaiseen suhteeseen ;)

** Muistilappu itselle:
Numeroitu luettelo suostui aloittamaan numerosta 16, kun lisäsin html-näkymässä ol-tagin sisälle start="16" 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lankaa ja vielä yhdet kulmikkaat puikot

Toiset polvarit

Ootko neulonut vasenkätisesti?