Lisää merino-jazzia


Kunigunde-rannekkeet höyrytetty kuntoon. Iso froteepyyhe rullattuna oli hyvä ja muotoutuva alunen tämän reilun röyhelön höyryttelyyn. Aika ihanat napit - eikös vaan?

Ekat sukat Sukkasadon Hillokellariin tänä vuonna! Perussukat 2½ puikoilla, 64 s (4 x 16 s). Itselleni tein, välillä meinasi tulla uskonpuute, näytti kovin kapoiselta... Lanka on samaa Regia Extra Merino Twist Colorin Jazz-sävyä kuin Shelldrake-huivissa ja Kunigunde-rannekkeissa. Ekaa kertaa teen molempia sukkia samaan aikaan, tavallisilla puikoilla vaan, opettelen magic loopit sitten joku toinen kerta. Aika pitkä varsi, kantalappuun tuli 20 edestakaiskerrosta, reunoista poimittuna 21 s. Vähän korkeampi lappu rintavalle jalalle (tai H-lestille) tilaa. Kiilakavennukset joka 2. ja sitten joka 3. krs. Rinnan tekemällä säästyi selvästi laskemisen vaivalta, hyvin muistin vielä muutama minuutti aiemmin neulotut kerrokset ja kantalapun reunoista poimitut silmukat :D
Hyvin mahtuivat! Kiilakavennukset ensin joka 2. ja sitten joka 3. krs. Kärkeen nauhakavennus, välissä 4 s, joka 2. krs:lla, kunnes jäljellä puolet alkuperäisistä silmukoista, sitten joka krs, lopuksi nauhat silmukoitu kärjessä. Painoa 73 g.

Kommentit

 1. Kauniit rannekkeet! Wau! Ja nuo sukat näyttää myös tosi kauniilta :)
  Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Tyylikkäät nuo rannekeet, siis suorastaan vau! Minullakin on tuo Magic loop vielä opettelematta, mutta eiköhän se jossain vaiheessa tule opeteltua ...

  VastaaPoista
 3. Voi miten kauniit ovatkaan, niin sukat kuin rannekkeetkin:)

  VastaaPoista
 4. Ihanat rannekkeet, toivottavasti ainakin neulontakurssilla nähdään livenä.

  VastaaPoista
 5. Tosi ihanat rannekkeet! Tuollaisia en olekaan aikaisemmin nähnyt. Linkitin blogiisi Annis-huivin ohjeeseen, toivottavasti et pahastu. Tyttäreni ihastui tekemääsi huiviin ja tahtoi samanvärisen.

  VastaaPoista
 6. Huisin ihanat ja kauniit rannekkeet. Ei ole tuollaisia vastaan tullutkaan. Laitoin ohjeen muistiin. Ja on se nappikin kaunis;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Annis-huivi suomeksi / Annis shawlette in Finnish (design Susanna IC)

Lankaa ja vielä yhdet kulmikkaat puikot

Nypläyksiä ja kansallispukuraitaa