Merino-JazziaShelldrake-huivin aloitin Kalajoen reissulla, päättelyiden aikaan kuuntelin henkilöstöpäivillä "taloustalkoiden" opastuksia. Lanka on Regia Extra Merino Twist Coloria, sävy Jazz, ihan minun ruskavärejäni, taas Tervakosken Coconutista. Tämä huivi päätyi villa-allergiselle ystävälle viime viikolla. Lankaa meni 1½ kerää (75 grammaa = 315 m), nelosen KnitPro-pyöröllä tein. Tämä on ohjeessa oleva pienempi versio (neckkerchief) ja ilman reunuksen helmiä. Tämä oli 12. huivini tänä vuonna, (hullu huivivuosi ja 11 shawls in 2011)


Nyt nappeja ja röyhelön höyryttelyä tai pingotusta odottelevat Kunigunde-rannekkeet ja puikoilla on Sukkasadon Hillokellaria kohti menossa yhdet sukat itselle tästä samasta langasta. Niistä sitten kuvia tuonnempana. Lankaa rannekkeisiin meni 40 grammaa ja puikot 2½ mm bambuiset, olisi saanut olla kakkoset ainaoikeaan osuuteen. Tykkään tuosta ristitystä resorista ihan mahdottoman paljon!

Kommentit

  1. Hienoja!
    Mullakin sekä tuo huivi että rannekkeet ladattuna koneellani. Ainakin rannekkeet toteutuvat taatusti, ovat niin houkutteleva malli.

    VastaaPoista
  2. Kiitos, Mammutti ja Irmelie :)
    Huivista aion tehdä itselleni sen suuremman versio tästä samasta langasta. Yhdelle XS-kokoiselle ystävälle lupasin tehdä samanlaiset rannekkeet, kaksi mallikertaa kapeampana on suunnitelma.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Annis-huivi suomeksi / Annis shawlette in Finnish (design Susanna IC)

Lankaa ja vielä yhdet kulmikkaat puikot

Nypläyksiä ja kansallispukuraitaa