Polvisukkia kärjestä ja kirjapaketteja

Kiitokset rannekekommenteista :) Viilenee, ihanan lämpimät ja ohuet ovat. Toimivat käsineiden korvikkeina, jopa autoa ajaessa.


Ihan ekat kärjestä aloitetut sukat ovat jo puolisääressä - ja molemmat! Mittatilauspolvarien ohjeella suunnilleen ollaan menossa, halusin kumminkin puikot "normaalijärjestykseen", joten mulla kerroksen vaihtumiskohta on keskellä kantapäätä perinteiseen tapaan. Kaksi kerää Regia Hand-dye Effectiä on menossa, puikkoina kahdet 2½ mm bambuiset sukkapuikot, metristä pyöröpuikkoa odottelen edelleen. Kyllä nämä tästä pikapuoliin, pohjelevennyksissä jo ollaan ja Sukkulaan taitaa keskiviikkona saapua piiiitkä pitsipyörö. Jos kokeilisi magic loopin keveällä aloittelulla loppujen varsien kanssa, liki 20 cm vielä jäljellä, vähän säästyisi kerrosten laskua palmikossa ja levennyksissä. Sukkasadon Hillokellariin menevät, kun valmiiksi saan, ehkä viikon päästä.

Pari kirjapakettia saapui viime viikolla, ekasta tuli tänään jo sähköpostiin noutokorttikin :D.
Kultaisia koululauluja sekä vanhemmilta ajoilta että 70-luvulta nykypäiviin. Sointumerkit ja aikuisille laulajille sopivia sävellajeja. Lupasin taannoin paikallisen hoivakodin elojuhlien soittojen päätteeksi tulla polkemaan harmoonia joku kerta näiden koululaulujen merkeissä. Oli muuten harvinaisen tiivis harmooni siellä.
Varpaista varteen näyttää mukavalta, samaan pakettiin ilmaantuivat myös One skein ja One more skein. Varpaista varteen paksumman langan ohjetta testaan pikapuoliin. One more skein'istä löytyi hieno kravattihuivi, johon täydellistä lankaa sain muinoisella sny-kierroksella Pirjolta. Pääsee myös puikoille samalta kierrokselta voittamani Emerald-värinen Malabrigo Worsted, tuli joulutoive viikonloppuna :) Metsänvärinen mulle ja turkoosi tyttärelle.

Kirjat tilasin Adlibrikseltä, heillä nykyään tarjolla myös hiukan hitaampi lähetysvaihtoehto, jossa postikulut nolla euroa. Saapuivat silti kahdeksassa päivässä.

Nyt laskemaan Sukkasadon Hillokellarin viikon saldoa :)

Kommentit

  1. Ai kun kauniit sukat tulossa :) Heh, oiva nimi kirjalle "one more skein" ;D

    VastaaPoista
  2. Kauniit sukat tulossa. Mullakin on toi Varpaista varteen- kirja, mut en oo vielä ehtinyt kokeilla tekniikkaa.
    Blogissani on sulle jotain ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Annis-huivi suomeksi / Annis shawlette in Finnish (design Susanna IC)

Lankaa ja vielä yhdet kulmikkaat puikot

Nypläyksiä ja kansallispukuraitaa