Apua kaivataan: 1960-luvun tyylinen huivimalli etsinnässä

Meni vaatekaappi hiukan uusiksi alkusyksystä, kun kesäiset soitot ovat hävittäneet naisesta massaa yhden maestroharmonikan verran, siis koko lailla 10 kiloa! Löytyi tutusta kaupasta pari kivaa tunikaa: vinoon leikattu ruudullinen puuvillasekoite ja turkoosi neulosversio. Tämän turkoosin kanssa olin soittokeikalla pari postausta takaperin (noin ohkainen en tosiaankaan oo, mainoskuvan lainasin).

Nyt on ongelma: tunikat ovat kovasti 1960-luvun tyylisiä, varsinkin tuo turkoosi. Pitäisi keksiä joku 60-luvun tyyliin sopiva huivimalli. Virkkaamisesta en tykkää ja siitä kipeytyy todennäköisesti taas vasen olkapää, vaikka oikeakätinen olenkin. Neulottavaa mallia siis haen.

Langaksi tulossa luultavasti Vuorelman Satakieltä tai Malabrigo Lacea. Satakieli vielä kaupassa, Lacea on varastossa yllättäen poltettua oranssia ja luonnonvalkoista, pari vyyhtiä kumpaakin.

Millaisen huivin tai muun hartiat lämmittävän tekisit tälle kaveriksi?

Kommentit

  1. Haarukkapitsinen lukunuttu? Semmoisen on äitini tehnyt kouluaikanaan, ihan vaan suora kappale, josta päät hihoiksi, keskiosa selän leveydeltä tasona ja ranneresorit päihin. Boleroksi sitä varmaan nykyään sanottaisi, suunnilleen ainakin.

    Neulemallia en ole vieläkään keksinyt. Tulisi opeteltavaksi samalla uusi käsityötekniikka :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Annis-huivi suomeksi / Annis shawlette in Finnish (design Susanna IC)

Lankaa ja vielä yhdet kulmikkaat puikot

Nypläyksiä ja kansallispukuraitaa