Melkein rikollinen...

FB-ryhmä Senja opettaa sinulle ruotsia on ollut suosikki jo pitkään. Sopivissa erissä monipuolista ja hauskaa kielivirittelyä. Senjan blogi löytyy  http://senjaopettaa.fi/

Muutama viikko takaperin kyseltiin mahdollisia tilaajia uudelle kirjalle, jonka sisällöt on koottu suoraan noista mainioista postauksista. Kickstarterissa tein ennakkotilaukseni ensimmäisten joukossa ja kirja saapui eilen.
Upea! Hulvaton! Kertakaikkisen motivoiva! Ja ekstrana saapuneet kortit, ihania :D

Tämä kirjahan pääsi uutisotsikoihin, moneksi päiväksi vallan. Esim. maikkarille ja Hesariin, Poliisihallituksen mukaan joukkorahoitus olikin yksityishenkilön rahankeruuta, johon ei ollut lupia. Minä tein kyllä selkeän ennakkotilauksen uudesta hyvästä oppikirjasta verkossa. Ei aina pieni ihminen ymmärrä byrokratian koukeroita!

Joka tapauksessa sain upean kirjani ja kirjassani lukee:
"Kirja on osa poliisihallituksen POLISSTYRELSEN tutkimaa 1000 kappaleen erää, josta tämä kirja on numero 81."
Numeroitu keräilykappale siis!

Kirjan virallinen julkistustilaisuus on perjantaina 14.9.2012. Kirjaa voi ostaa näistä kirjakaupoista. Kolmen joulupaketin verran tein jo tilausta, kun alkuperäinen kirjamaksuni poliisihallituksen päätöksen takia ikinä perille päässyt.

Kirjan tuoteseloste vielä:
Fröken Senja opettaa riemuruotsia ÄLSKLINGSSVENSKA. Hyppää messiin harjoittelemaan ruotsin kieltä, kulttuuria ja sääntöjä sekä niitä vahvistavia poikkeuksia. Kieli opissa ja etenkin poskella! Kirja tarjoaa yhdessä oppimisen ja tekemisen iloa koululaisille, ruotsin kieltä verrytteleville ja kielen kanssa leikkimistä harrastaville.
Tekstit on koottu suositusta Senja opettaa sinulle ruotsia -Facebook-ryhmästä.

Sisäiseen ja ulkoiseen käyttöön - Sisältää toivottuja piristysaineita - Vitamiineja A:sta Ö:hön - Säilytetään lähellä sydäntä - Ei sisällä härskiintyneitä kommentteja - Nautitaan sellaisenaan tahi avattuna - Voidaan tarvittaessa pakastaa - Sisältää lain sallimia ruotsin kielen sanoja - Luonnollista ja keinotekoista huumoria lisätty - Aika makee ilman makeutusaineita - Ei sovellu kieli-intoleranteille - Käyttöohje: ruotsin ja suomen kielet sekoitetaan huolellisesti ja nautitaan ääntämisen kera - Kuuri toistetaan kerran tai kaksi päivässä - Sanokaa Senja kun haluatte riemuruotsia - Niin hyvä, että sanotuksi saa! - Tuttu FB:stä - Varoitus: voi parantaa aivojen toimintaa sekä aiheuttaa hyvinvointia ja pysyvää ilon tunnetta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Annis-huivi suomeksi / Annis shawlette in Finnish (design Susanna IC)

Lankaa ja vielä yhdet kulmikkaat puikot

Nypläyksiä ja kansallispukuraitaa